Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Δελτίο Τύπου:7ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Φυλής 2018



Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου   στα γραφεία του Συλλόγου Ζωφριάς  πραγματοποιήθηκε το 7ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ 2018, υπό την αιγίδα του Δήμου Φυλής

Το πρωτάθλημα που πλέον αποτελεί θεσμό, διοργανώθηκε  για 7ο συνεχή χρόνο από τον Σκακιστικό Όμιλο “Τριαντάφυλλο Σιαπέρα”
υπό την προεδρία του κ.Γεώργιο Ζαχουλίτη, με συνδιοργανωτές :
  • ·         το Ν.Π.Δ.Δ. του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού η “Πάρνηθα”
  • ·         το Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζωφριάς
 Στους αγώνες έλαβαν μέρος 51 μαθητές και μαθήτριες  από σχολεία του δήμου μας , αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη των παιδιών για το σκάκι. Με το πέρας των αγώνων, προβλήθηκε βίντεο αφιέρωμα στα εφτά χρόνια της διοργάνωσης(https://www.youtube.com/watch?v=tNi5CoxNyl4&t=1s)

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Σκακιστικού  Ομίλου  “Τριαντάφυλλος Σιαπέρα” , ο Γενικός  Γραμματέας , κ. Κωνσταντίνος Λουπέλης ευχαρίστησε θερμά για την άριστη συνεργασία και στήριξη που είχαμε αρχικά :


τον Δήμαρχο Φυλής κ.Χρήστο Παππού,

τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ¨.η "ΠΑΡΝΗΘΑ" κ. Μαυροειδή Γεώργιο,

 την Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ζωφριάς ,

Επίσης ευχαρίστησε  τους γονείς, που φέρνουν τα παιδία τους σε επαφή με το σκάκι.
Αλλά κυρίως τους μικρούς αθλητές, των όποιων το χαμόγελο και η θέληση είναι που ανανεώνουν κάθε χρόνο το παρών σκακιστικό ραντεβού.

 Στη συνέχεια ο Ταμίας και πρωτεργάτης  αυτού του εγχειρήματος κος Αγραπίδης απεύθυνε χαιρετισμό, ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν με τη προσφορά τους στη  διεξαγωγή του πρωταθλήματος όλα αυτά τα χρόνια.

Η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Σύλλογο Ζωφριάς, κα Ευαγγελία Κωβαίου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους στη τελετή απονομής ότι ο κος Μαυροειδής απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων .Μετέφερε εκ μέρους του, τα συγχαρητήρια προς τους διοργανωτές ,για την άρτια διοργάνωση και στα παιδιά για τη συμμετοχή τους.

Το λόγο πήραν επίσης  ο κ.Νίκολαος Χατζητρακόσιας  και ο κ.Καμαρινόπουλος Παναγιώτης, οι οποίοι μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για τη πολυετή διοργάνωση

Στην τελετή λήξης παρευρέθηκαν και βράβευσαν τους νικητές :
Ο κος Νικολαος Χατζητρακοσιας (Αντίδημαρχος Πολεοδομίας , Πρόεδρος Β’ βαθ/μιας εκπαίδευσης Δήμου Φυλής) ,
Ο κος Καμαρινόπουλος Παναγιώτης (Πρόεδρος Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων)
η κα Ευαγγελία Κωβαίου (Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωφριάς ),
Ο κος Κων/νος Λουπέλης (Γενικός Γραμματέας Σ.Ο. “Τριαντάφυλλος Σιαπέρα” ,Γενικός Γραμματέας Εξωραιστικού Συλλόγου Τσουκλιδίου «Η ΕΝΩΣΗ» )
ο κ. Αγραπίδης Θεόδωρος.( Ταμίας , Αρχηγός του “Τριαντάφυλλος Σιαπέρα”)
η κα Ευαγγελία Κωβαίου (Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωφριάς ),
ο κος Πουλόπουλος Παναγίωτης (Γενικός γραμματέας του Συλλόγου Ζωφριάς),
κα Μουρτζούνη Μαρία (μέλος ΔΣ ΔΗΚΕΠ)

Επόμενο ραντεβού δόθηκε τον ερχόμενο χρόνο για το 8ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Φυλής 2019. Μη λείψει κανείς λοιπόν…
Αποτελέσματα και φωτογραφικό υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: